Πληροφορίες προς λήψη

Η επαφή σας σχετικά με ερωτήσεις, προσφορές και οργάνωση

Κος Αχιλλέας Καρακοντόπουλος
Διευθυντής Τροφίμων & Ποτών

E-Mail: fbmanager[at]neptune.gr
Fon: +30 22420 58924
Fax: +30 22420 41574

Αφού η θαλασσινή αύρα καθαρίσει το μυαλό σας, το μόνο που χρειάζεται για να χαραχθεί η εκδήλωσή σας για πάντα στην μνήμη των φιλοξενούμενών σας, είναι ένα ιδιαίτερο παράλληλο πρόγραμμα διασκέδασης. Είναι η σειρά σας:

Η Κως αποτελεί πηγή έμπνευσης και παράδεισο για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, της φύσης και των τεχνών. Βόλτες με το ποδήλατο στην εξοχή, εξερευνητικές βόλτες σε αρχαιολογικούς χώρους, εκδρομές με καταμαράν – θα είναι χαρά μας να τα διοργανώσουμε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας και να ευχαριστήσουμε τους φιλοξενούμενούς σας.

Άρτια ποιότητα και ποικιλία είναι δεδομένα στο Neptune Hotels. Για να διασφαλίσουμε ότι θα βρείτε τις δραστηριότητες που ταιριάζουν καλύτερα τις εκδηλώσεις σας, προσφέρουμε διάφορες πισίνες, τέσσερα μεγάλα γήπεδα τένις, εσωτερικό και εξωτερικό γυμναστήριο, τοξοβολία, μπάντμιντον και σκουός, Chip & Putt γκόλφ, το Θέατρο Apollon και το Neptune Spa.

Επίκεντρο των προσπαθειών μας είναι μια αξέχαστη διαμονή για εσάς και τους καλεσμένους σας, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στους στόχους σας.